מעורבות חברתית

קול קורא למלגות פר"ח לחונכים מהפקולטה למשפטים- תכנית First

מלגה זו מיועדת לסטודנטים.ות לתואר ראשון שנה ב׳ ומעלה ולסטודנטים.ות לתארים מתקדמים בפקולטה למשפטים בבר אילן. במסגרת המלגה, הסטודנטים.ות יקחו חלק בתכנית חניכה וליווי ייחודית בה יחנכו סטודנטים.ות שנה א׳ בלימודי תואר ראשון במשפטים באוניברסיטת בר אילן.

לפרטים נוספים ולהרשמה ב"קול קורא" הרצ"ב

מועד אחרון להגשה: 20/2/2024

מלגה מטעם "החברה לחקלאות עירונית"

מלגה על סך 9,000 ₪ תמורת 140 שעות התנדבות. המלגה מיועדת לסטודנטים באוניברסיטת בר-אילן שלומדים מדעי החיים, קיימות וסביבה, מדעים מדויקים, חינוך פורמלי, חינוך בלתי פורמלי.

הסטודנטים שיתקבלו למלגה ילמדו וידריכו בבתי ספר יסודיים, חטיבות ותיכונים באזור גוש דן על טכנולוגיות חקלאות עירוניות מתקדמות, ייצור מזון בר-קיימא, וכיצד להפוך את החקלאות לחלק אינטגרלי מחיי העיר.

לפרטים נוספים ניתן למצוא באתר הקרן.

לטופס הרשמה למלגה ומידע נוסף בקישור.

מלגת פר"ח

מלגה עבור פעילות חברתית. בפר"ח קיים מגוון רב של אפשרויות לפעילות: חונכויות אישיות, קבוצתיות ופעילויות הדרכה והעצמה סביב תחומי תוכן שונים.

לפרטים נוספים באתר פר"ח: https://www.perach.org.il/

להגשת מועמדות

מועד אחרון להגשה: 2/11/2023

מלגת אתנחתא

מיועדת לסטודנטים תמורת השתתפות בתוכנית העשרה שנתית.

לפרטים נוספים: באתר אתנחתא

מלגה מאגף לשירותים חברתיים רמת-גן

עבור חונכות לילדי חינוך מיוחד.

לפרטים נוספים: ב"פרסום" הרצ"ב.

מועד אחרון להגשת מועמדות: 1/3/2024

מלגה מטעם עמותת "הגל שלי"

מלגה על סך 10,000 ₪ תמורת 140 שעות התנדבות. המלגה מיועדת לסטודנטים גולשים, שוחים או עם רקע צבאי רלוונטי.

לפרטים נוספים באתר העמותה בקישור.

מלגת מעונות אמונה

סטודנטיות העובדות באחד ממעונות אמונה, זכאיות למלגה עד 10,000 ₪ , בנוסף לשכר החודשי.

לפרטים נוספים